Smidrai su Parmigiano Reggiano
Odė sezoninėms gėrybėms - smidrams! Nepraleiskite progos pasimėgauti.
Reikės:
- Smidrų
- Parmigiano Reggiano (galite užsisakyti per ‘Wolt’ programėlę!)
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus ROTONDELLA
- Juodūjų pipirų
- Sicilijos jūros druskos
- 2 česnako skiltelių
Smidrus nuplauname, nulaužiame galiukus ir kepame keptuvėje kol apskrus kartu su česnaku ir ypač tyru Rotondella aliejumi, pagardiname juodaisiais pipirais. Iškeptus smidrus patiekiame lėkštėje, pagardiname druska, apšlakstome aliejumi ir gausiai paslepiame juos Parmigiano Reggiano debesyje! Pagardiname juodaisiais pipirais ir ragaujame!
Skanaus!
Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.