Smidrai su Parmigiano Reggiano


Odė sezoninėms gėrybėms - smidrams! Nepraleiskite progos pasimėgauti.

Reikės:

Smidrus nuplauname, nulaužiame galiukus ir kepame keptuvėje kol apskrus kartu su česnaku ir ypač tyru Rotondella aliejumi, pagardiname juodaisiais pipirais. Iškeptus smidrus patiekiame lėkštėje, pagardiname druska, apšlakstome aliejumi ir gausiai paslepiame juos Parmigiano Reggiano debesyje! Pagardiname juodaisiais pipirais ir ragaujame!

Skanaus!

Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą