Pistacijų tiramisu
Pistacijų tiramisu - gurmaniškas bilietas į Italiją! Nuostabus desertas, tinkantis kiekvienai progai.
Jums reikės:
- 4 kiaušinių trynių ir 2 baltymų
- 3 šaukšų cukraus
- Stiprios itališkos kavos puodelio
- 500 mascarpone sūrio
- Antichi Sapori Di Sicilia saldaus pistacijų kremo
- Tiramisu biskvitinių sausainių pakelio
- Sicilietiškų pistacijų
- geros tamsios kakavos
4 trynius išsukame su 3 šaukštais cukraus kol pabals. Sumaišome su 500g mascarpone sūriu.
Pasiruošiame stiprios kavos ir leidžiame jai atvėsti.
Iki standumo išplakame 2 kiaušinių baltymus, įmaišome į mascarpone ir trynių masę. Į gautą masę dedame 3-4 kupinus šaukštus Antichi Sapori di Sicilia pistacijų kremo.
Tiramisu sausainius trumpam pamerkiame į kavą, tuomet klojame juos į indą. Sieteliu užbastome kakavos, tiesiame kremo sluoksnį ir pabarstome traškiomis Antichi Sapori di Sicilia pistacijomis. Tą patį kartojame kol baigsis sausainiai. Paskutinis sluoksnis - kremas, apibarstytas kakava ir pistacijomis.
Leidžiame tiramisu išsimiegoti ir prieš valgant palaikome šaldytuve bent 8 valandas arba per naktį.
Skanaus!
Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.