Pavasarinis skrebutis su ricotta ir žirneliais


Pavasariškai žalias ir gaivus skrebutis su BUSTI ūkio ricotta. Tobulų pusryčių į lovą idėja?

Reikės:

Ricotta sūrį išplakame su žiupsneliu druskos, pipirų ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Žirnelius šakute sutriname su druska, pipirais, ypač tyru alyvuogių aliejumi, citrinos žievele ir šlakeliu jos sulčių, priplėšome šviežių mėtų.

Paskrudiname šviesią duoną ir ant jos tepame plaktą ricotta sūrį. Galiausiai padabiname skrebutį citrusiniais žirneliais ir traškiomis sicilietiškomis pistacijomis.

Gaminimo eilgą rasite filmuke

Skanaus!

Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą