Marinuotų artišokų užkandis
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Marinuotų artišokų užkandis
Reikės:
- De Carlo mini artišokų ypač tyrame alyvuogių aliejuje
- Raudono svogūno
- Kaparėlių
- Vidutinio stiprumo čili pipirų
- Citrinos
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Krapų
- Juodosios druskos
Mini artišokus supjaustome per pusę ir dedame į lėkštę. Pabarstome kaparėliais, plonai pjaustytu raudonuoju svogūnu bei čili pipirais. Serviruojame su citrinų riekelėmis, šviežių krapų šakelėmis bei juodąja druska.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!