Keptos karamelizuotos kriaušės su Capricio di Capra ožkos sūriu, medumi, keptomis migdolų riekelėmis ir šviežiu čiobreliu
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Keptos karamelizuotos kriaušės su Capriccio di Capra ožkos sūriu, medumi, keptomis migdolų riekelėmis ir šviežiu čiobreliu
Reikės:
- Kriaušių
- Sviesto
- Medaus
- Kreminio balzaminio acto
- Capriccio di Capra ožkos sūrio
- Medaus
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Migdolų riekelių
- Šviežių čiobrelių
Supjaustome kriaušes per pusę, išimame kauliukus.
Dedame kriaušes į kepimo indą, ant kiekvienos puselės dedame sviesto, šiek tiek medaus.
Kepame orkaitėje 180c laipsnių temperatūroje apie 20min. Po 20min ištraukiame ir pašlakstome kreminiu balzaminiu actu ir kepame dar kokias 10min.
Kai kriaušės iškepa, dedame į serviravimo lėkštę. Ant kiekvienos kriaušės dedame po gerą šaukštą ožkos sūrio, šiek tiek apšlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi ir medumi. Pabarstome kepintomis migdolų riekelėmis, druskos dribsniais ir šviežiu čiobreliu.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!