Aštri plokščia duonelė (flatbread) su saliamiu, Nduja dešra ir Burrata sūriu

Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!

Aštri plokščia duonelė (flatbread) su saliamiu, Nduja dešra ir Burrata sūriu

Jums reikės:

  • 1 Stiklinės savaime kylančių miltų (arba paprastų + 1 šaukštelis kepimo miltelių)
  • 1 Stiklinės graikiško natūralaus jogurto
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • Saliamio
  • Ioppolo Nduja dešros
  • De Carlo Paruošto aštraus pomidorų padažo su aitriąja paprika
  • Burrata Gioiella sūrio
  • Šviežio baziliko
  • Čili pipirų
  • Druskos
  • Čili pipirų dribsnių

Sumaišykite miltus ir jogurtą. Įdėkite žiupsnelį druskos.

Minkykite, kol nebelips prie rankų, supjaustykite į norimo dydžio gabaliukus ir plonai iškočiokite.

Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir dėkite iškočiotą tešlą. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 min, kol apskrus.

Tuomet perkelkite jau iškeptą duoną į kepimo skardą ant kepimo popieriaus, patepkite aštriu pomidorų padažu, dėkite saliamį, nduja dešrą ir šaukite į orkaitę kepti grilio režimu kokias 5-8 min.

Serviruokite su šviežiu Burrata sūriu, šviežiu baziliku, čili dribsniais, pašlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Skanaus! 🌿

Parengė:

#AnotherBiteKitchen

www.instagram.com/another_bite

Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą