Antipasti užkandis su traškia čiabata, pankoliu, orkaitėje keptais vyšniniais pomidoriukais ir Burrata sūriu
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Antipasti užkandis su traškia čiabata, pankoliu, orkaitėje keptais vyšniniais pomidoriukais ir Burrata sūriu
Jums reikės:
- Čiabata duonos
- Pankolio
- Citrinos sulčių
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Vyšninių pomidoriukų su šakelėmis
- Burrata Gioiella sūrio
- Juodos druskos dribsnių
Paskrudiname duonos riekeles orkaitėje arba ant keptuvės.
Labai plonai supjaustome pankolį, pašlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis. Pabarstome šiek tiek druskos ir lengvai išmaišyti.
Į indą dedame pomidoriukus, pašlakstome alyvuogių aliejumi, klevų sirupu, druska ir dedame į orkaitę. Kepame apie 20 min. kol suminkštės ir šiek tiek paskrus.
Į lėkštę dedame traškią duoną, ant jos dedame pankolius, Burrata sūrį ir orkaitėje keptus pomidoriukus. Pašlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi, pabarstome juodais druskos dribsniais. Papuošiame šviežiu baziliku.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!