Antipasti užkandis su traškia čiabata, pankoliu, orkaitėje keptais vyšniniais pomidoriukais ir Burrata sūriu

Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!

Antipasti užkandis su traškia čiabata, pankoliu, orkaitėje keptais vyšniniais pomidoriukais ir Burrata sūriu

Jums reikės:

  • Čiabata duonos
  • Pankolio
  • Citrinos sulčių
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • Vyšninių pomidoriukų su šakelėmis
  • Burrata Gioiella sūrio
  • Juodos druskos dribsnių

Paskrudiname duonos riekeles orkaitėje arba ant keptuvės.

Labai plonai supjaustome pankolį, pašlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis. Pabarstome šiek tiek druskos ir lengvai išmaišyti.

Į indą dedame pomidoriukus, pašlakstome alyvuogių aliejumi, klevų sirupu, druska ir dedame į orkaitę. Kepame apie 20 min. kol suminkštės ir šiek tiek paskrus.

Į lėkštę dedame traškią duoną, ant jos dedame pankolius, Burrata sūrį ir orkaitėje keptus pomidoriukus. Pašlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi, pabarstome juodais druskos dribsniais. Papuošiame šviežiu baziliku.

Skanaus! 🌿

Parengė:

#AnotherBiteKitchen

www.instagram.com/another_bite

Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą