Antipasti užkandis su grilinta čiabata, ant grotelių keptais artišokais, orkaitėje keptais vyšniniais pomidoriukais ir Burrata sūriu
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Antipasti užkandis su grilinta čiabata, ant grotelių keptais artišokais, orkaitėje keptais vyšniniais pomidoriukais ir Burrata sūriu
Jums reikės:
- Čiabata duonos
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Vyšninių pomidoriukų su šakelėmis
- Burrata Gioiella sūrio
- De Carlo ant grotelių keptų artišokų
- Druskos, pipirų
Paskrudiname duonos riekeles ant grilio keptuvės.
Į indą dedame pomidoriukus, pašlakstome alyvuogių aliejumi, druska ir dedame į orkaitę. Kepame apie 20 min., kol suminkštės ir šiek tiek paskrus.
Į lėkštę dedame paskrudintą duoną, artišokus, suplėšytą Burrata sūrį ir orkaitėje keptus pomidoriukus. Pašlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi, pabarstome pipirų. Papuošiame šviežiu baziliku.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!