ACQUERELLO AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS ITALIŠKI BRANDINTI RYŽIAI CARNAROLI - 2,5kg

37,95

Prekyboje?:
Taip
Kodas:
AC2.5

Aprašymas

ACQUERELLO AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS ITALIŠKI BRANDINTI RYŽIAI CARNAROLI

Sudedamosios dalys:  brandinti aukščiausios kokybės pailgieji ryžiai Carnaroli, sujungti su savo gemalu.

3 esminės sąlygos mūsų Acquerello ryžių tobulumui išgauti: neapdoroti ryžiai brandinami mažiausiai 1 metus, tuomet lengvai rafinuojami išskirtiniu lėtuoju metodu bei sujungiami su savo gemalu mūsų patentuotu metodu.

ACQURELLO ryžiai pagaminus lieka išskirtinai vientisi, nesulimpa, nepraranda krakmolo, išsaugo visus vitaminus bei proteinus ir kiekvieną patiekalą paverčia tobulu.

SLOW FOOD saugomas produktas, kadangi ACQUERELLO skatina gerą, švarią ir sąžiningą mitybą.

Grynasis kiekis: 2500 g

Maistinė vertė 100 g: energetinė vertė 346 Kcal, riebalų 1 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,2 g, angliavandenių 77 g, iš kurių cukraus 0,2 g, maistinių skaidulų 1 g,  proteinų 7 g, druskos 0,0 g.

Paruošimo trukmė: virti ryžiai - 10-11 min., rizoto: 18-20 min.

Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės

Laikyti: sausoje vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės ar apšvietimo spindulių

Gamintojas: Rondolino s.c.a., Tenuta Colombara 2, 13046 Livorno Ferraris, Vercelli, Italija

 

ACQUERELLO RYŽIAI auginami ir gaminami Rondolino šeimos istoriniame ūkyje Tenuta Colombara.

Tai vieninteliai brandinti ryžiai Italijoje. Vos nuskinti ryžiai patalpinami į vėsinamus rezervuarus, kuriuose brandinami nuo 1 iki 7 metų. Tokiu būdu krakmolas įgauna ypatingų savybių ir puikiai sugeria padažus. ACQUERELLO laikomi geriausiu ryžių pasirinkimu bet kokiam patiekalui pagaminti.

Tai vieninteliai pasaulyje ryžiai apdorojami propeleriu. ACQUERELLO ryžiai apdorojami revoliuciniu būdu, atrastu ir naudojamu šeimos ūkyje Tenuta Colombara dar nuo 1884 metų. Šis metodas laikomas geriausiu pasaulyje, nes apdOroja ryžius itin švelniai ir leidžia išsaugoti tobulą formą.

Tai vieninteliai baltieji ryžiai, kurie yra tokie pat vertingi kaip ir pilnagrūdžiai ryžiai. Šią visų baltųjų ryžių svajonę įgyvendino Piero Rondolino, atradęs paprastą, natūralų  ryžių apdorojimo būdą, kuris patentuotas visame pasaulyje. Kiekvienas ACQUERELLO ryžių grūdas yra sujungiamas su jo pačio gemalu, kuriame gausu vertingų maistinių savybių: vitaminų ir mineralinių druskų.

ACQUERELLO - unikalūs tobulumą virtuvėje ir vertingiausias pilno grūdo maistines savybes jungiantys ryžiai.

Tai Slow Food organizacijos saugomas produktas, kadangi ACQUERELLO skatina gerą, švarią ir sąžiningą mitybą.

 

Mažmeninės prekybos atstovams

Dėl bendradarbiavimo prašome kreiptis:
+370 696 96343
pardavimai@netikmakaronai.lt arba info@netikmakaronai.lt

Susisiekite su mumis

+370 69696343
info@netikmakaronai.lt

Facebook